Slider 1

Planxa i pintura

Taller amb més de 40 anys d'experiència

Slider 2

Pneumàtics

Venda i muntatge de les principals marques als millors preus

Slider 3

Assegurances

Pressupost ràpid i sense compromís

Sobre nosaltres

Taller Joya Riart va obrir les seves portes l'1 d'abril de 1980. Ens dediquem a la reparació de planxa i pintura en vehicles, substitució i reparació de pneumàtics de cotxe, assegurances de tot tipus, principalment en el sector de l'automòbil. També disposem de servei de grua per als nostres clients

Custom Image Custom Image

PLANXA I PINTURA

Amb una experiència de més de 40 anys que ens avala, podem atendre les necessitats dels nostres clients amb un tracte pròxim i seriós, respectant el pressupost pactat i ajustant-nos al termini d’entrega. Treballem amb totes les marques del mercat, amb acabat d’origen d’alta qualitat: AUDI, BMW, CITROEN, FIAT, MERCEDES BENZ, NISSAN, PEUGEOT, SEAT, TOYOTA, VOLVO,..

Reparem en bancada, amb mesuradors homologats, cabina de pintura pressuritzada i forn d’assecament ràpid. Realitzem repintat amb pintura de gama alta, respectant la normativa de baix contingut en VOC. Disposem de laboratori amb la colorimetria actualitzada de totes les marques.

Treballem per totes les companyies asseguradores del mercat.

PNEUMÀTICS

Servei de muntatge i equilibrat de pneumàtics de cotxe, reparació de cambres d'aire i cobertes. Fem reglatge de la direcció.

Tenim les millors marques als millors preus del mercat: BRIDGESTONE, CONTINENTAL, GOOD YEAR, GENERAL TYRES, KLEBER, MICHELIN, PIRELLI, UNIROYAL,...

Tenim pneumàtics en estoc.

ASSEGURANCES

Des de l’inici de l’empresa ens vinculàrem al món de les assegurances, principalment cotxes, per facilitar als nostres clients els passos a seguir en cas de sinistre i així evitar:

  1. Anar a l’agent d’assegurances per notificar el sinistre.
  2. Demanar hora al taller per peritar el vehicle.
  3. Informar a la companyia del dia del peritatge.
  4. Portar el cotxe al taller.
  5. Recollir el vehicle i en alguns casos, pagar la reparació.
  6. Entregar la factura de reparació a la companyia.
  7. Esperar el cobrament de la factura.

Agent exclusiu d’ALLIANZ – 588.1124

Serveis

Planxa i pintura

Tenim els equipaments necessaris per poder reparar el seu vehicle (bancada, cabina de pintat pressuritzada, forn d’assecat,..) respectant els acabats d’origen. Complim amb el termini d’entrega i el pressupost establerts.

Pneumàtics

Disposem de pneumàtics en estoc. Degut a la gran varietat de marques i models, si no tenim el que s’adapti a les seves necessitats, podem tenir-lo en 24 hores. Podem fer-li pressupost al moment.

Assegurances

Cotxe, Moto, Vehicles comercials, Llar, Caça i pesca, Dental i Salut
Calculem el preu de l’assegurança del seu cotxe, moto, entre altres, oferint-li un ampli ventall de modalitat per satisfer les seves necessitats.

Agent exclusiu ALLIANZ 5881124

Manteniment i reparacions

Diagnosi

Disposem de modernes eines i aparells de diagnosi, que ens permeten oferir als nostres clients el més complet i professional servei de diagnosi.

Pre-ITV

Realitzem una revisió exhaustiva d’aquells punts que seran examinats en la Inspecció Tècnica de Vehicles amb la finalitat de que cadascun d’ells estigui en perfecte estat.

Preus

*Preu per roda. Muntar, equilibrar, reciclar i IVA tot inclòs.

MICHELIN R15

93 €*

  • 195/65 R15

MICHELIN R16

106 €*

  • 205/55 R16

MICHELIN R17

118 €*

  • 225/45 R17

Equip

Pneumàtics

Tenim les primeres marques als millors preus de mercat. Vol un pressupost dels pneumàtics del seu vehicle?

Contacte

Ompli i enviï el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.